FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj sutra se očekuje stabilizacija vremena, a narednih dana, prema prognozi Republičkog hidrometeorloškog zavoda, biće sunčano uz malu dnevnu oblačnost i toplije.

Sutra ujutru će biti pretežno vedro vrijeme, a tokom dana sunčano uz malu dnevnu oblačnost.
 
Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni.
 
Minimalna temperatura vazduha biće od 14 do 19, na jugu do 21 stepeni, a najviša dnevna od 23 do 28, na jugu do 31 stepen Celziusov.
 
U četvrtak, 22. jula, ujutru će biti vedro i malo svježije, tokom dana uglavnom sunčano uz malu dnevnu oblačnost i blagi porast dnevne temperature.
 
Minimalna temperatura vazduha biće od 13 do 19, na jugu do 21 stepeni, a najviša dnevna od 24 do 29, na jugu do 32 stepena.
 
U petak, 23. jula, ujutru će biti vedro i sunčano, na sjeverozapadu uz malu prolaznu oblačnost.
 
Tokom dana biće uglavnom sunčano uz malu dnevnu oblačnost. Poslijepodnevni razvoj oblaka usloviće kišu ili pljuskove od sjeverozapada ka centralnim i istočnim krajevima, naveli su iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.
 
Minimalna temperatura vazduha biće od 15 do 20, na jugu do 22, a najviša dnevna temperatura vazduha od 25 do 30, na jugu i sjeveru do 32 stepena.
 
U subotu, 24. jula, ujutru i tokom dana biće sunčano uz porast dnevne temperature usljed priliva toplijeg vazduha. Predveče porast oblačnosti sa sjeverozapada može usloviti poneku kap kiše u tim krajevima.
 
Minimalna temperatura vazduha biće od 16 do 20, na jugu do 23, a najviša dnevna temperatura od 26 do 31, na jugu i sjeveru oko 35 stepeni.  
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )