FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno sa snijegom. Snijeg će tokom dana slabiti, i popodne će samo provijavati, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Na jugu će biti suvo sa burom. Dnevna temperatura vazduha iznosiće od minus četiri stepena na zapadu do tri na istoku i sjeveroistoku, na jugu do devet, a na planinama od minus pet stepeni Celzijusovih. 

U nedjelju se očekuje oblačno i hladno vrijeme, uz dalji pad temperature, a snijeg vrlo slab, mjestimičan i povremen, uglavnom na planinama. 

U Srpskoj i FBiH danas je bilo oblačno sa snijegom i kišom, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Drinić i Bjelašnica minus tri, Mrakovica i Bihać minus dva, Han Pijesak i Kupres minus jedan, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Srbac, Gradačac, Ivan-sedlo i Sanski Most nula, Kalinovik, Banjaluka, Bugojno, Drvar, Jajce, Prijedor, Sarajevo i Sokolac jedan, Čemerno, Gacko, Ribnik, Doboj, Livno, Srebrenica i Tuzla dva, te Rudo i Zvornik tri stepena Celzijusova. 

U Foči, Nevesinju, Goraždu i Zenici u 13.00 časova izmjerena su četiri stepena Celzijusova, u Višegradu pet, Bileći sedam, Mostaru osam, Trebinju devet i 

Stocu 12 stepeni Celzijusvih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )