FOTO: null

U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH sutra će doći do postepenog smanjenja oblačnosti i biće sunčanih intervala.

Najviša dnevna temperatura od 20 do 26, na jugu do 30 stepeni Celzijusovih. 

Ujutro će biti vedro, na istoku uz umjerenu, lokalno povećanu oblačnost. Biće i magle, posebno u kotlinama i planinskim predjelima, dok će na jugu preovladavati sunčano i toplo, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Tokom dana biće sunčanih intervala na istoku i u predjelima gdje je bilo magle. Na jugu sunčano i veoma toplo, u ostalim predjelima toplije nego danas. 

Duvaće umjeren, na momente pojačan sjeverni i sjeveroistočni vjetar. U Hercegovini umjerena do pojačana bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha danas u 14.00 časova: Bjelašnica sedam, Čemerno 10, 

Han Pijesak, Ivan-sedlo i Kupres 12, Sokolac 14, Sarajevo 15, Srebrenica i Tuzla 16, Bugojno i Zvornik 17, Gacko, Višegrad, Doboj, Gradačac i Zenica 18, Banjaluka i Bijeljina 19 stepeni Celzijusovih. 

U Nevesinju i Prijedoru u 14.00 časova izmjereno je 20 stepeni Celzijusovih, u Srpcu i Goraždu 21, Bihaću 22, Bileći 26, Mostaru i Trebinju 28 i Neumu 30 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )