FOTO: InfoBijeljina

Sjednica Koordinacionog tijela za praćenje kretanja ilegalnih migranata preko teritorije Republike Srpske biće održana sutra u Bijeljini, a sjednicom će predsjedavati zbog odsustva direktora Policije Republike Srpske Darka Ćuluma, načelnik Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Dragan Jevđenić.

Sjednica će biti održana u prostorijama administrativne službe Grada Bijeljina, sa početkom u 12.00 časova, dok su izjave za medije planirane u 12.45 časova, saopšteno je iz MUP-a Srpske. 

Policijski službenici MUP-a Republike Srpske od početka godine do 12. avgusta na teritoriji Srpske pronašli su i evidentirali ukupno 2.174 migranta, koji su ilegalno prešli granicu BiH. 

U MUP Srpske Srni je juče rečeno da je najveći broj migranata pronađen na području koje pokrivaju Policijska uprava Bijeljina - 804, policijske uprave Zvornik - 378 i Trebinje - 252 i Policijska uprava Banjaluka 184.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )