FOTO: InfoBijeljina.com

Nikola Grabovičkić, koji je preminuo 6. oktobra biće sahranjen sutra u 13.00 časova na Gradskom groblju u Pučilama, rečeno nam u porodici Grabovičkić.

Tridesettrogodišnjak iz Bijeljine, koji je bolovao od karcinoma, izgubio je bitku za život poslije operacije izvedene krajem septembra gdje je došlo do komplikacija, nakon čega je bio priključen na aparate.

Porodica Grabovičkić se takođe zahvaljuje svima koji su na neki način učestvovali u pomoći.

"Ovom prilikom želimo da zahvalimo svim ljudima dobre volje koji su nam pomogli u Nikolinoj borbi, organizatorima humanitarnih akcija Trojka za Nikolu, koncerta Dušana Sekulića, prodaje umjetničkih slika, humanitarnog broja 1412 i svih ostalih. Teška srca, ovdje moramo skrenuti pažnju i na one koji su u želji da pomognu nanijeli dodatni bol našoj porodici svojim neadekvatnim ponašanjem u trenucima kada je Nikola bio na samrti", rekli su nam u porodici Grabovičkić. 

Nikola Grabovičkić bio je doktor veterinarske medicine, sportista, bivši košarkaš KK Radnik Bijeljina, te KK Janko Lukovski Novi Sad.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )