FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno i vjetrovito, sa kišom u nižim, a snijegom u brdskim i planinskim predjelima.

Suvo će biti na jugu, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Jutarnja temperatura iznosiće od mins tri do pet, na jugu do osam, a najviša dnevna od minus jedan do osam, na jugu do 12 stepeni Celizijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Vjetar će biti umjeren do pojačan, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. 

U većini krajeva danas je bilo umjereno oblačno. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus šest stepeni, Čemerno dva, Kupres tri, Kalinovik i Ivan-sedlo pet, Drinić, Gacko, Han Pijesak i Mrakovica šest, Sokolac sedam, Ribnik, Rudo, Nevesinje i Goražde osam, Mrkonjić Grad, Foča, Jajce, Sarajevo i Zenica devet, Bugojno, Livno i Srebrenica 10 stepeni Celzijusovih. 

U Bileći, Drvaru, Gradačcu, Prijedoru, Sanskom Mostu i Tuzli u 13.00 časova izmjereno je 11 stepeni, u Srpcu i Višegradu 12, Banjaluci, Bijeljini, Doboju, Novom Gradu, Neumu, Trebinju i Zvorniku 13, Bihaću, Mostaru i Stocu 14 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )