FOTO: null

BIJELJINA, - U Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić" u Bijeljini sutra će biti promovisano zvučno i štampano izdanja romana "Pisma Matildi K." Miroslava Jankovića.

Organizator promocije je Specijalna biblioteka za slijepa i slabovida lica Republike Srpske, u saradnji sa bijeljinskom bibliotekom. 

Promocija će biti održana u 13.00 časova, a o knjizi će, uz autora, govoriti direktor Specijalne biblioteke Želimir Radinović i direktor bijeljinske biblioteke Jovan Cvjetković. 

Roman prvenac dugogodišnjeg novinara i publiciste Miroslava Jankovića prati život ambiciozne operske pjevačice Matilde K. u osvit rata u BiH. 

Zvučno izdanje romana pročitao je glumac Rajko Marčeta u tonskom studiju Specijalne biblioteke, a promovisano je na ovogodišnjem Sajmu knjige u Beogradu. 

Narodna biblioteka "Filip Višnjić" u Bijeljini ima i audio braj klub internet čitaonicu, odnosno odjeljenje za slijepa i slabovida lica.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )