FOTO: InfoBijeljina

BIJELJINA - Knjiga "Glad", autora Mirjane Bobić Mojsilović, biće sutra promovisana u Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić".

"Ovo je roman o svim našim gladima, o čovjeku koga svi poznajemo i na koga svi pomalo i ponekad ličimo, a on je oduvijek želio da bude neko drugi. Ovo je priča o beogradskom Getsbiju koji je živio u iluziji, ne samo da će osvojiti Dejzi svoje mladosti, već i da veliki novac znači veliku sreću", navedeno je na sajtu Biblioteke.

Promocija romana "Glad" zakazana je za 18.00 časova, a izjave za medije su u 17.45.

Mirjana Bobić Mojsilović je književnica i slikarka, a, osim "Gladi" /2009/, napisala je još 10 romana - "Dnevnik srpske domaćice", "Hepi end", "Majke mi, bajka", "Ono sve što znaš o meni", "Tvoj sam", "Srce moje", "Azbuka mog života", "Gospodin pogrešni", "Traži me" i "Tvoj anđeo čuvar".

Ona je autor zbirke kratkih priča "Baba, nemoj ništa da me pitaš" i knjige poezije "Obećao si mi".

Резултат слика за Sutra promocija romana "Glad" Mirjane Bobić Mojsilović

Napisala je šest pozorišnih komada - "Suze su OK", "Verica među šljivama", "Pozovi M radi užitka", "Poslednja šansa", "Pogodi ko dolazi na večeru", "Svlačenje", koji su izvođeni u Narodnom pozorištu, Ateljeu 212, Kult teatru, Zvezdara teatru, Akademiji 28 i na sceni Kulturnog centra "Palilula".

NJene knjige prevedene su na francuski, italijanski, češki, hrvatski, slovenački i makedonski.

Ona je autor i nekoliko samostalnih izložbi slika. Bila je jedan od prvih autora - samostalnih izdavača u Beogradu. Nekoliko puta je dobila nagradu "Zlatni bestseler" i dobitnica je "Zlatne značke" Kulturno-prosvetne zajednice Srbije. Mirjana Bobić Mojsilović živi i stvara u Beogradu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )