FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, a popodne nestabilno uz pljuskove, uglavnom na sjeveru.


U prvom dijelu dana biće promjenljivo oblačno vrijeme, uz duže sunčane intervale, a oko rijeka i na pojedinim visoravnima sa maglom, saopšteno je iz 
Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

U drugom dijelu dana biće nestabilno, uz lokalne pljuskove na jugozapadu, a kasnije popodne očekuje se jače naoblačenje sa zapada i sjevera, što će usloviti češću pojavu pljuskova i grmljavine na sjeveru. 

Jutarnja temperatura od sedam do 13, na planinama od četiri, a najviša dnevna od 21 do 26, na planinama od 16 stepeni Celzijusovih. 

Federalni hidrometeorološki zavod saopštio je da će u Bosni duvati slab južni i jugoistočni vjetar, a u Hercegovini na momente i umjeren. 

Temperatura u 14 časova: Bjelašnica šest stepeni, Čemerno 13, Kalinovik, Bihać i Ivan Sedlo 16, Krupa na Uni, Gacko, Han Pijesak, Livno 17, Nevesinje, Grude i Sokolac 18, Ribnik 19, Bugojno, Bileća, Novi Grad, Mrkonjić Grad, Neum i Trebinje 20, Srbac, Šipovo, Rudo, Sanski Most 21, Gradačac, Prijedor i Zvornik 22, Banjaluka, Bijeljina, Mostar, Sarajevo i Srebrenica 23, Brčko, Višegrad, Doboj i Tuzla 24 stepena. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )