FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa kraćim sunčanim periodima i najvišom dnevnom temperaturom vazduha od 12 do 18 stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti malo do umjereno oblačno i suvo, uz temperaturu vazduha od pet do devet stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kasno poslije podne u nižoj Hercegovini očekuje se kiša.

Duvaće umjeren do jak vjetar, južnog i jugozapadnog smjera, dok se na zapadu i sjeverozapadu mogu očekivati olujni udari juga, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena danas u 13.00 časova: Banjaluka, Bihać i Prijedor devet, Bijeljina 10, Doboj, Kalinovik, Ivan sedlo i Sokolac 11, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Han Pijesak i Gacko 12, Bugojno, Sarajevo i Zvornik 13, Foča, Jajce, Srebrenica i Tuzla 14, Bileća 15, Višegrad, Rudo, Trebinje i Zenica 17, Mostar 18, te Neum 19 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )