FOTO: klix.ba

U Republici Srpskoj i Federaciji Bih /FBiH/ sutra se očekuje promijenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim periodima i najvišom temperaturom do 19 stepeni Celzijusovih.

Ujutru će biti umjereno do pretežno oblačno, oko rijeka, po kotlinama i visoravnima moguća je magla i niska oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Veći dio dana preovladavaće promjenljivo oblačno uz sunčane intervale i prohladno vrijeme. Krajem dana jače naoblačenje očekuje se sa zapada, a tokom večeri i noći na ponedjeljak, 7. oktobar, zahvatiće i ostale predjele Srpske.

Duvaće slab do umjeren vjetar promijenljivog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura iznosiće od tri do devet, na planinama oko nula, a najviša dnevna od 13 do 19, na jugu Hercegovine do 23, na planinama oko 10 stepni Celzijusovih.

Temperatura izmjerena u 14.00 časova: Han Pijesak osam, Sokolac i Čemerno devet, Sarajevo i Kalinovik 11, Srebrenica, Rudo i Foča 12, Gacko i Šipovo 13, Zvornik, Mrkonjić Grad, Višegrad i Mrakovica 14, Tuzla 15, Ribnik 16, Prijedor, Bileća, Mostar i Bijeljina 17, Doboj i Bihać 18, Gradiška 19, Banjaluka 20 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )