FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će prije podne biti pretežno sunčano, u drugoj polovini dana oblačno, uz pljuskove i grmljavinu u većem dijelu zemlje.

U Republici Srpskoj jutro će biti pretežno vedro ili uz malu oblačnost i čestu maglu oko rijeka i po kotlinama. 

Tokom dana u većini predjela očekuje se toplo i sunčano uz umjerenu oblačnost. 

Poslije podne očekuje se razvoj oblaka, koji će ponegdje, uglavnom u planinskom pojasu na istoku i jugoistoku, te na zapadu i jugozapadu usloviti poneki pljusak i grmljavinski proces. 

Uslova za rijetke pljuskove prema noći će biti i na sjeverozapadu, uz rijeku Savu. 

Duvaće slab i promjenjiv vjetar, popodne na jugu i zapadu do umjeren jugoistočni i južni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Jutarnja temperatura između 10 i 15, na jugu zemlje od 17 do 20 stepeni Celzijusa, a dnevna između 25 i 31 stepen Celzijusov, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Čemerno 19 stepeni Celzijusovih, Kalinovik 20, Han Pijesak 22, Sokolac, Foča i Gacko 23, Rudo 24, Drinić, Nevesinje, Srebrenica i Višegrad 25, Krypa na Uni Šipovo 26, Sarajevo, Mrkonjić Grad, Ribnik, Zvornik i Bugojno 27, Bileća, Novi Grad, Srbac, Bihać i Livno 28, Prijedor, Banjaluka i Trebinje 29, Bijeljina, Doboj i Tuzla 30, Zenica 31, a Mostar 32 stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )