FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje prijatno toplo vrijeme sa sunčanim periodima.

Ujutro samo ponegdje na jugu i istoku može biti veoma slabe kiše, a magle ponegdje oko rijeka i po kotlinama, saopšteno iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana biće prijatno toplo i sunčanije vreme, a na istoku umjereno oblačno sa sunčanim periodima. 

Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 17, na jugu do 22, a najviša dnevna od 24 do 28, na jugu do 33 stepena Celzijusova. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u Hercegovini je danas preovladavalo vedro vrijeme, a u ostalim krajevima bilo je pretežno oblačno, dok je kiša padala na sjeverozapadu. 

Hercegovina je i danas bila najtoplija sa dnevnom temperaturom vazduha koja je prelazila 30 stepeni Celzijusovih. 

U Čapljini je u 14.00 časova izmjereno 37 stepeni, Neumu 36, Trebinju i Bileći 34, a u Mostaru 33 stepena. 

U Nevesinju i Gacku izmjereno je 27 stepeni, u Višegradu 26, u Livnu 25, u Banjaluci, Bijeljini, Doboju, Prijedoru, Rudom i Foči 24, u Novom Gradu, Ribniku, Srpcu, Goraždu, Sanskom Mostu, Zvorniku i Drvaru 23, u Bihaću, Bugojnu, Gradačcu i Zenici 22, u Tuzli 21, a na Čemernu, u Mrkonjić Gradu, Jajcu, Sarajevu i Srebrenici 20 stepeni. 

U Kalinoviku i Kupresu u 14.00 časova bilo je 19 stepeni, na Mrakovici i u Driniću 18, na Sokocu i Ivan-sedlu 16, na Han Pijesku 14, a na Bjelašnici 13 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )