FOTO: InfoBijeljina

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati pretežno vedro i veoma toplo vrijeme, uz najvišu dnevnu temperaturu do 33 stepena Celzijusova.

Jutro će na sjeveru biti vedro, a na jugu i jugoistoku pretežno oblačno, dok će po kotlinama i oko rijeka biti uslova za jutarnju maglu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana na jugozapadu, zapadu i sjeveru biće pretežno sunčano i veoma toplo vrijeme, uz pretežnu oblačnost na jugozapadu, jugu, jugoistoku i nešto kasnije istoku i sjeveroistoku.

Dnevna temperatura vazduha biće od 25 do 30 stepeni, na jugu do 31, a na sjeveru oko 33 stepena.

Vjetar će biti slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Čemerno 20, Han Pijesak i Kalinovik 23, Gacko i Sokolac 24, Foča i Bihać 26, Mrkonjić Grad, Nevesinje i Sarajevo 27, Ribnik, Rudo, Šipovo, Jajce i Livno 28, Banjaluka, Bileća, Srbac, Doboj, Zvornik, Drvar i Tuzla 29, Višegrad i Zenica 30, Bijeljina, Neum i Široki Brijeg 31, Mostar, Stolac i Trebinje 32, te Grude 33 stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )