FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje pretežno sunčano i toplije vrijeme nego prethodnih dana, uz malu do umjerenu oblačnost i dnevnu temperaturu vazduha između četiri i devet, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti malo do umjereno oblačno i suvo, sa slabim mrazom u nižim i umjerenim mrazom u višim brdsko-planinskim predjelima, te maglom ili sumaglicom po pojedinim kotlinama i riječnim dolinama, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana će u većini predjela biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i toplije nego prethodnih dana, dok se mjestimično na istoku očekuje povećana oblačnost, ali bez padavina. 

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus pet do nula, na jugu do četiri stepena Celzijusova, podaci sa Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab vjetar, uglavnom sjevernih smjerova, a u Hercegovine slaba bura. 

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus sedam, Čemerno minus jedan, Han Pijesak i Kalinovik nula, Sokolac jedan, Mrakovica dva, Gacko i Drinić tri, Sarajevo i Mrkonjić Grad četiri, Krupa na Uni i Šipovo pet, Srebrenica i Rudo šest, Bileća, Višegrad i Banjaluka sedam, Zvornik, Prijedor i Doboj osam, Srbac i Bijeljina devet, Trebinje i Mostar 11 i Neum 13 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )