FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje pretežno sunčano vrijeme, dok će u drugoj polovini dana umjeren razvoj oblačnosti usloviti slabe kratkotrajne pljuskove u planinskim područjima, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republi

Ujutru će biti sunčano i toplo. Samo se ponegdje, oko rijeka i po kotlinama, najavljuje prolazna sumaglica ili magla. 

Tokom dana biće pretežno sunčano i veoma toplo. Popodne, u jugoistočnom dijelu mogući su kratkotrajni pljuskovi, uglavnom u brdsko-planiskim predjelima, najavljuju meteorolozi. 

Duvaće slab istočni i sjeveroistočni vjetar. Najniža jutarnja temperatura iznosiće od osam do 14, a na jugu od 14 do 17 stepeni Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura biće između 26 i 31 stepen Celzijusov. 

Danas je bilo pretežno sunčano. U drugoj polovini dana u planinskim dijelovima moguć je veći razvoj oblačnosti, te pljuskovi sa grmljavinom. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 12, Čemerno 20, Han Pijesak i Kalinovik 21, Mrakovica 22, Ivan Sedlo i Sokolac 23, Gacko 24, Drinić, Kupres i Neum 25, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Livno i Sarajevo 26, Rudo, Foča, Bugojno, Goražde, Srebrenica i Tuzla 27, Bileća, Novi Grad, Ribnik, Srbac, Bihać, Drvar, Gradačac, Prijedor, Sanski Most i Trebinje 28 stepeni Celzijusovih.

U Bijeljini, Banjaluci, Doboju i Zvorniku izmjerena je temperatura vazduha od 29 stepeni, a Višegradu, Stocu i Zenici 30 i Mostaru 31 stepen Celzijusov.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )