FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa dnevnom temperaturom sedam do 12 stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti hladno, vedro ili sa malom do umjerenom oblačnošću. Na istoku promjenljivo do pretežno oblačno, pa će biti manje hladno, osim na planinama gdje se očekuje slab do umjeren mraz. 

Tokom prijepodneva biće sunčanih intervala na sjeveru i zapadu, te na jugu, a pretežno oblačno od centralnog planinskog pojasa do krajnjeg istoka. 

U tim predjelima i tokom dana zadržaće se pretežno oblačno, a u drugim krajevima sunčano ili sa sunčanim intervalima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Bjelašnica minus šest, Han Pijesak, Čemerno, Ivan-sedlo nula, Sarajevo i Sokolac jedan, Mrkonjić Grad, Nevesinje i Srebrenica tri, Gacko, Bugojno i Zenica četiri, Livno i Tuzla pet, Višegrad, Jajce i Zvornik šest, Gradačac sedam, Srbac, Bijeljina, Doboj i Prijedor osam stepeni Celzijusovih. 

U Drvaru i Mostaru u 13.00 časova izmjereno je devet, u Banjaluci, Bihaću i Sanskom Mostu 10, u Stocu i Čapljini 11, Bileći i Neumu 13 i Trebinju 16 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )