FOTO: null

U Skupštini grada Bijeljina sutra će biti razmatran izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave u prošloj godini i prijedlog novog statuta grada.

Pred odbornicima će se naći i prijedlog odluke o kratkoročnom zaduženju grada od 600.000 KM kako bi se izmirili dugovi za podsticaje poljoprivrednicima iz prošle godine. 

Na aprilskom zasjedanju Skupština grada trebala bi dati saglasnost na uvođenje strateškog partnera koji će preuzeti poslovanje Apoteke Semberija, a biće raspravljano i o stanju u Banji Dvorovi tokom razmatranja izvještaja o radu Banje u prošloj i planu rada za ovu godinu. 

Dnevnim redom predviđeno je razmatranje izvještaja o radu institucija kulture u gradu, Biblioteke, Muzeja, Centra za kulturu i SKUD Semberija, kao i informacija o stanju elektroeneretike na području Bijeljine. 

Na sjednici Skupštine grada izvještaje o radu u prošloj godini i programima rada za ovu godinu podnijeće i Agrarni fond, Turistička organizacija i gradski vrtić. 

Početak sjednice Skupštine grada Bijeljina zakazan je za sutra u 10.00 časova, u skupštinskoj sali u zgradi Gradske uprave. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )