FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom dana i mogućnost povremenih pljuskova, te dnevnu temperaturu do 33 stepena Celzijusova.

Ujutru će biti pretežno vedro vrijeme, jedino će na istoku biti oblačnije, a oko rijeka i po kotlinama ponegdje će biti prolazna magla, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Tokom prijepodneva razvoj oblaka na istoku donijeće povremenu kišu i lokalne pljuskove, a od sredine dana i tokom popodneva povremeni pljuskovi će se širiti ka zapadu. 

Na jugu i severozapadu ostaje pretežno suvo i sunčano vreme. 

Duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a u Hercegovni umjerena bura, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica devet, Han Pijesak 18, Gacko, Sarajevo i Sokolac 21, Mrkonjić Grad, Srebrenica i Rudo 23, Nevesinje 24, Foča, Višegrad i Jajce 25, Bijeljina, Bugojno i Tuzla 26, Novi Grad, Doboj, Gradačac i Sanski Most 27, Bileća, Banjaluka, Bihać, Brčko, Prijedor i Zenica 28, Trebinje 30 i Mostar 31 stepen Celzijusov.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )