FOTO: null

U Ulici Svetog Save u Bijeljini sutra će od 10.00 do 18.00 časova biti obustavljen saobraćaj, radi nesmetanog i bezbjednog organizovanja Horskog festivala "Majske muzičke svečanosti".

Saobraćaj će biti obustavljen u dijelu ulice od raskrsnice Ulice Miloša Obilića do raskrsnice Ulice Dositeja Obradovića, najavio je organizator 14. Horskog festivala "Majske muzičke svečanosti". 

"U nedjelju, 10. maja, zabranjuje se saobraćaj za sve vrste vozila u Bijeljini, u ovom dijelu centra grada. Zabrana je privremena, traje od 10.00 do 18.00 časova i važi samo za ovaj dan", navodi se u obavještenju. 

Zabrana se određuje u skladu sa rješenjem Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Gradske uprave Bijeljina. 

Festival "Majske muzičke svečanosti" biće otvoren večeras, a u nedjelju, trećeg dana Festivala, u crkvi Svetog Đorđa, Ulica Svetog Save, takmičiće se mješoviti horovi i mješoviti kamerni horovi. 

Iste večeri u Centru za kulturu biće održan koncert horova pobjednika festivala.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )