FOTO: noviglas.info

Obrazovna dijaloška platforma na kojoj će prisustvovati 30 učesnika iz različitih društvenih sektora sa područja Bijeljine biće održana sutra u ovom gradu, radi njihovog uključivanja u dijalog i razmjene mišljenja, te razumijevanja koncepta kvalitetnog obrazovanja.

Obrazovna dijaloška platforma realizuje se u okviru projekta "Dijalog za budućnost" koji provode Unicef, Unesko i UNDP u partnerstvu sa Predsjedništvom BiH. 

Naglasak projekta je i na važnosti međunarodnih istraživanja, a namjera je da učesnici prenesu dobijene informacije ciljanim grupama i pojedincima u lokalnoj zajednici, najavljeno je iz banjalučke nevladine organizacije "DŽenezis projekat". 

Učesnicima će predavanja održati ekspert za pedagošku i školsku psihologiju Ivana Zečević i ekspert za razvojnu psihologiju Slavica Tutnjević. 

Obrazovna dijaloška platforma u Bijeljini realizuje se zajedno sa Gradskom upravom, koja je partner na projektu. Osim Bijeljine, ovakve platforme biće organizovane i u Doboju, Istočnom Sarajevu, Bugojnu i Travniku. 

Projekat "Dijalog za budućnost" finansira se sredstvima Kancelarije UN za podršku izgradnji mira /fonda za izgradnju mira/, te sredstvima Ambasade Norveške. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )