FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje oblačno i hladnije vrijeme sa snijegom i temperaturom od nula do šest stepeni Celzijusovih.

Na planinama će padati snijeg, a u nižim predjelima susnježica i vlažan snijeg, te na jugu kiša, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Jačih padavina biće prije podne, kada će se formirati manji snježni pokrivač u nižim predjelima, a na planinama će visina snježnog pokrivača biti od 10 do 20 centimetara. 

Na jugu i zapadu padavine slabe i postepeno prestaju tokom dana, a na istoku će do kraja dana padati slab snijeg. 

Duvaće umjeren vjetar sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini umjerena bura koja će tokom dana jačati. 

Jutarnja temperatura od minus tri do tri, na jugu od tri do šest, a dnevna od nula do šest, na jugu od sedam do 11 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

U Srpskoj i FBiH danas je oblačno sa mjestimičnom kišom u Hercegovini, a na istoku promjenljivo i toplije uz sunčane intervale. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Čemerno i Mrakovica pet, Bihać šest, Srbac i Prijedor sedam, Gacko, Nevesinje, Banjaluka, Gradačac, Ivan-sedlo, Livno i Sanski Most osam, Han Pijesak, Kalinovik, Ribnik, Bugojno i Zvornik devet, Mrkonjić Grad, Bileća, Jajce i Sokolac 10 stepeni Celzijusovih. 

U Šipovu, Višegradu, Bijeljini, Doboju i Trebinju izmjereno je 11 stepeni Celzijusovih, Mostaru, Neumu i Stocu 12, Sarajevu 13, Zenici 14, Foči i Tuzli 15, Srebrenici 16, te Rudom 18 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )