FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra ujutro očekuju se padavine na jugu i istoku zemlje, a tokom dana umjereno do pretežno oblačno vrijeme, saopštili su meteorolozi.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, ujutro se očekuje razvedravanje na sjeverozapadu, dok će na sjeveru, istoku i jugu biti promjenljivo oblačno sa mjestimičnom kišom. 

Tokom dana sunčano, a na jugu, jugoistoku i dijelu istoka preovladavaće oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom ili povremenim pljuskovima. 

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je narandžasto upozorenje zbog jakih vjetrova koji će duvati jačinom od 50 do 80 kilometara na čas u većem dijelu BiH, a u Hercegovini i Krajini očekuju se olujni udari vjetra. 

Najniža temperatura biće između tri i osam stepeni, na jugu do 10, a najviša dnevna između sedam i 14 stepeni Celzijusovih. 

Temperatura izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica nula, Višegrad pet, Čemerno šest, Kalinovik sedam, Gacko, Han Pijesak i Ivan-sedlo osam, Rudo i Nevesinje devet, Sokolac i Livno 10, Drinić 11, Sarajevo 12, Bileća i Bugojno 13, Foča, Trebinje, Mrkonjić Grad i Drvar 14, Ribnik, Srbac, Prijedor, Doboj, Zvornik i Jajce 15 stepeni Celzijusovih. 

U Banjaluci, Novom Gradu, Srebrenici, Mostaru, Stocu, Tuzli i Zenici u 13.00 časova izmjereno je 16 stepeni, a u Bijeljini, Gradačcu, Neumu, Bihaću i Sanskom Mostu 17 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )