FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, tokom dana sa kišom ili lokalnim pljuskovima, uglavnom u zapadnim područjima, saopštili su meteorolozi.

Ponegdje u istočnim i južnim dijelovima moguća je kratkotrajna i slaba kiša. 

U Republici Srpskoj na jugu ostaje oblačno sa kišom, a u ostalim predjelima toplije, suvo i sunčano u prvom dijelu dana. 

Popodne će biti promjenljivo oblačno, prolazno kiša i pljuskovi mjestimično i sjeverozapadnim krajevima, a samo ponegdje pljuskovi su mogući i na istoku. 

Vjetar će biti slab do umjeren, prolazno i pojačan, južni i jugoistočni koji će u drugom dijelu dana će slabiti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Jutarnja temperatura iznosiće od tri do osam, na jugu do 13, a najviša dnevna od 12 do 20 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica nula, Čemerno pet, Kalinovik šest, Ivan-sedlo, Gacko, Han Pijesak sedam, Mrakovica osam, Bihać, Livno, Drinić, Novi Grad i Sokolac devet, Bugojno, Drvar, Prijedor, Ribnik, Srbac i Sanski Most 10, Banjaluka, Jajce, Sarajevo, Trebinje, Foča, Mrkonjić Grad i Zenica 11, Gradačac, Bileća i Mostar 12, Neum, Srebrenica, Rudo, Višegrad i Tuzla 13, Doboj i Stolac 14, Bijeljina i Zvornik 15 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )