FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme, sa kišom mjestimično, saopštili su meteorolozi.

Na sjeveru i sjeverozapadu sutra ujutro biće oblačno i maglovito, a ponegdje može padati slaba kiša.Na istoku oblačno, sa kišom mjestimično. U ostalim predjelima promjenljivo, a na jugu su mogući pljuskovi, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha od četiri do osam, na jugu od deset do 14 stepeni Celzijusovih. 

Najviša dnevna temperatura vazduha od osam do 12, na jugu od 14 do 18 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

U Republici Srpskoj i FBiH danas je oblačno vrijeme sa kišom. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica pet, Han Pijesak i Kupres osam, Mrakovica, Čemerno, Livno i Sokolac deset, Drinić, Mrkonjić Grad, Bihać, Bugojno, Ivan-sedlo i Sarajevo 11, Novi Grad, Gacko, Jajce i Zenica 12, Foča, Kalinovik, Nevesinje, Ribnik, Srbac, Bijeljina, Doboj, Drvar, Gradačac, Srebrenica, Tuzla i Zvornik 13, Banjaluka, Prijedor i Sanski Most 14, Višegrad i Mostar 15, Bileća 16, Rudo 17, Trebinje 18, te Neum i Stolac 20 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )