FOTO: Glas Srpske

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima, uz temperaturu od 16 do 21 stepen Celzijusov.

Ujutro će na jugozapadu biti oblačno uz mogućnost slabe kiše ili rosulje, a u ostalim krajevima biće umjereno oblačno i suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Jutarnja temperatura iznosiće od sedam do 13 stepeni Celzijusovih.

Tokom dana biće promjenljivo i pretežno oblačno uz sunčane intervale više na istoku, ali i nestabilno uz povremenu kišu i pljuskove, te grmljavinu u većini krajeva.

Duvaće umjeren vjetar, južnog i jugozapadnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica dva, Gacko 11, Kalinovik 12, Ivan Sedlo 13, Han Pijesak 14, Bugojno, Sokolac i Sarajevo 15, Mrkonjić Grad, Bileća i Mostar 16, Trebinje 17, Bihać 18, Foča i Neum 19, Banjaluka 20, Prijedor, Višegrad, Rudo i Tuzla 21, Doboj i Srebrenica 22, te Bijeljina, Brčko i Zvornik 23 stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )