FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a popodne se očekuju kiša i pljuskovi sa grmljavinom.

Jutro će biti vedro sa malo oblaka. Prije podne će na zapadu preovladavati promjenjivo oblačno, sa sunčanim intervalima i mogućnošću kratkotrajnog pljuska, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Od sredine dana razvoj oblaka donijeće nestabilno vrijeme, sa pljuskovima i grmljavinom u većini krajeva. Na jugu će biti pretežno suvo. 

Najviša dnevna temperatura biće od 21 do 27 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica osam, Čemerno 14, Kupres 16, Ivan Sedlo i Livno 18, Banjaluka, Sokolac i Trebinje 20, Bileća, Doboj i Drvar 21, Mrkonjić Grad, Sarajevo, Bugojno i Zenica 22, Neum i Jajce 23 stepena Celzijusova. 

U Foči, Mostaru, Srebrenici, Gradačcu i Tuzli izmjerena su 24 stepena, u Bijeljini, Zvorniku i Bihaću 25, u Prijedoru i Srpcu 26, te u Višegradu 28 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )