FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom poslijepodne, uz dnevnu temperaturu između minus jedan i četiri stepena Celzijusovih, saopštili su meteorolozi.

U Republici Srpskoj će jutro biti hladno i pretežno oblačno sa slabim snijegom na sjeveru i istoku, dok će na jugu i sjeverozapadu biti suvo. 

Padavine će prestati uz djelimično razvedravanje, gdje će doći do pojave sunčanih intervala, a kasnije popodne uslijediće novo naoblačenje koje će donijeti kišu, a na planinama snijeg, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Vjetar će biti slab istočnog i sjeveroistočnog smijera. 

Jutarnja temperatura vazduha biće između minus osam i minus dva, dok se na jugu zemlje očekuje od jedan do pet stepeni. Najviša dnevna temperatura će se kretati između minus jedan i četiri stepena Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperature vazduha izmjerene u 13.00 časova: Gradačac minus 10, Srbac minus devet, Banjaluka, Novi Grad, Bijeljina, Doboj i Sanski Most minus sedam, Rudo, Zvornik, Prijedor, Srebrenica, Tuzla, Bihać i Drvar minus šest, Ribnik, Bjelašnica, Bugojno i Jajce minus pet, Višegrad, Sokolac i Sarajevo minus četiri stepena, Foča, Mrkonjić Grad, Goražde i Zenica minus tri stepena Celzijusova. 

U Mrakovici i na Ivan-sedlu u 13.00 časova izmjereno je minus dva stepena, u Han Pijesku i Driniću minus jedan, Čemernu nula, Kalinoviku i Mostaru jedan, Livno dva, Nevesinje tri, u Bileći, Stocu i Čapljini pet, te u Neumu i Trebinju šest stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )