FOTO: null

U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH sutra ujutru biće umjereno oblačno vrijeme, a u toku dana mogući su povremeni i slabi lokalni pljuskovi.

Kasnije popodne, uz razvoj oblaka, mogući su rjeđi pljuskovi uglavnom na istoku sa mogućnošću i grmljavinskih procesa, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. 

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 12 do 16, na jugu od 15 do 20 stepeni Celzijusovih, a dnevna od 21 do 27, na jugu od 29 do 34 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 13, Čemerno 20, Novi Grad, Drinić i Bihać 21, Gacko, Kalinovik, Han Pijesak, Goražde, Ivan Sedlo i Livno 22, Nevesinje, Mrkonjić Grad, Sokolac, Neum, Drvar i Sanski Most 23, Ribnik i Prijedor 24, Banjaluka, Srbac, Gradačac i Bugojno 25, Bileća, Bijeljina, Sarajevo, Srebrenica, Trebinje i Tuzla 26 stepeni Celzijusovih. 

U Foči, Zvorniku, Doboju, Čapljini i Stocu u 14.00 časova izmjereno je 27 stepeni, u Rudom, Višegradu i Mostaru 28, te u Zenici 29 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )