FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno oblačno, a slaba kiša moguća je u sjeverozapadnim i zapadnim područjima.

Na jugu će biti sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost.

U Republici Srpskoj jutro će biti hladno, sa mrazem, a ponegdje oko rijeka i po kotlinama očekuje se magla. Magla se negdje može zadržati i tokom cijelog dana i u tim predjelima biće hladnije.

Vjetar će biti slab i promjenljiv, popodne jugozapadni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus 12 do minus tri, na jugu do jedan, na planinama do minus 17, a dnevne od minus jedan do pet, na jugu do devet stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U većini krajeva danas je preovladavalo malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus 14, Kalinovik i Mrakovica minus četiri, Ivan-sedlo, Jajce, Sokolac, Čemerno, Gacko, Han Pijesak i Rudo minus dva, Bijeljina, Bugojno, Gradačac, Sarajevo i Srebrenica minus jedan, Bihać, Zvornik, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Novi Grad i Srbac nula, Banjaluka i Doboj jedan, Goražde, Kupres, Sanski Most, Tuzla, Drinić, Foča, Ribnik i Višegrad dva, Livno, Prijedor i Bileća tri, Zenica četiri, Stolac i Trebinje pet, Mostar šest i Čapljina sedam stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )