FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se prije podne očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, dok će popodne doći do razvedravanja.

Jutarnja temperatura iznosiće od minus sedam do minus tri, a najviša dnevna od minus jedan do četiri stepena Celzijusova.

Jutro će biti hladno, uz mogućnost slabog snijega uglavnom u centralnim i istočnim područjima. Tokom dana biće suvo i prohladno vrijeme, uz sunčane periode i postepeno naoblačenje sa zapada.

Uveče i u noći ka nedjelji na zapadu će početi da pada snijeg, a na jugu jaka kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prije podne duvaće slab sjeverni vjetar, tokom dana u skretanju na južni. Popodne i uveče jugo će jačati u Hercegovini i na zapadu će u noći vjetar biti jak uz olujne udare.

Danas je u BiH bilo pretežno oblačno vrijeme. U višim područjima padao je snijeg, a u nižim kiša ili susnježica, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Čemerno minus četiri, Kupres i Han Pijesak minus tri, Ivan-sedlo i Kalinovik minus dva, Sokolac i Nevesinje minus jedan, Sarajevo, Gacko i Mrakovica nula, Foča i Rudo jedan, Bugojno, Srebrenica, Tuzla, Mrkonjić Grad i Višegrad dva, Livno, Trebinje, Zvornik tri, Doboj, Gradačac, Zenica četiri, Banjaluka, Bihać, Bijeljina, Novi Grad, Srbac i Bileća pet, Prijedor i Ribnik šest, Drvar, Mostar sedam i Čapljina osam stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )