FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini i Sarajevsko-romanijskoj regiji, dok će na sjeveru i istoku biti suvo uz dnevnu temperaturu od četiri do 10 stepeni Celzijusovih.

Ujutru će biti oblačno i malo toplije sa maglom ili sumaglicom oko rijeka i u kotlinama, a u Hercegovini sa slabom kišom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće potpuno oblačno sa kišom u Sarajevsko-romaniskoj regiji i Hercegovini, uz uslove za pljuskove praćene grmljavinom, uglavnom na jugu Hercegovine.

Na sjeveru i istoku biće uglavnom suvo, a magla ili niska oblačnost u pojedinim kotlinama i riječnim dolinama može se zadržati i veći dio dana.

Duvaće slab južni i jugoistočni vjetar, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Sokolac minus pet, Sarajevo minus dva, Srebrenica i Tuzla minus jedan, Bijeljina, Zvornik, Mrkonjić Grad, Ivan Sedlo, Jajce i Zenica nula, Bihać i Bjelašnica jedan, Banjaluka, Gacko, Doboj, Prijedor, Foča i Brčko dva, Han Pijesak tri, Kalinovik i Nevesinje pet, Mostar osam, Trebinje 10 i Neum 11 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )