FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i FBiH sutra će biti pretežno oblačno i suvo, ponegdje sa kišom u nižim i snijegom u višim krajevima, uz dnevnu temperaturu od nula do 10 stepeni Celzijusovih.

Јutro će biti umjereno do pretežno oblačno i vjetrovito, na jugu i jugoistoku sa slabom kišom, a na planinama slabim snijegom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
Tokom dana biće pretežno oblačno, na sjeveru uglavnom suvo, na jugu sa sunčanim intervalima i vjetrovito, dok će u centralnim i istočnim predjelima padati kiša u nižim, a susnježica i snijeg u višim predjelima i na planinama.
 
Јutarnja temperatura vazduha biće od minus tri do tri stepena, u višim predjelima od minus pet, na jugu oko šest stepeni.
 
Duvaće vjetar uglavnom umjerene jačine, sjevernog smjera, povremeno sa jakim udarima, a u Hercegovini i na jugozapadu jaka bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )