FOTO: null

U Republici Srpskoj i FBiH se sutra očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, saopštili su meteorolozi.

Ujutro prohladno i umjereno do znatno oblačno, na zapadu i istoku mjestimično maglovito. 

Na krajnjem sjeverozapadu i zapadu manje oblaka sa sunčanim periodima, a na istoku, sjeveroistoku i jugu umjereno do pretežno oblačno i suvo, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura vazduha od dva do osam, na jugu zemlje od šest do deset, a najviša dnevna temperatura vazduha između osam i 13, na jugu zemlje od 14 do 18 stepeni Celzijusovih. 

U Republici Srpskoj i FBiH danas je umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica jedan, Han Pijesak četiri, Mrakovica i Ivan-sedlo pet, Srbac, Kalinovik i Sokolac šest, Drinić i Mrkonjić Grad sedam, Bugojno, Jajce i Tuzla osam, Ribnik, Drvar, Gradačac i Sarajevo devet, Čemerno, Bijeljina, Doboj, Livno i Srebrenica deset, Foča, Nevesinje, Banjaluka, Sanski Most, Zenica i Zvornik 11, Gacko, Novi Grad, Rudo, Višegrad, Bihać i Prijedor 12, Bileća 15, Stolac 16, te Mostar, Neum i Trebinje 17 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )