FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će jače naoblačenje sa sjevera krajem dana usloviti kišu, a na planinama snijeg, saopštili su meteorolozi.

Jutro će biti hladno sa mrazem, te maglom ponegdje u kotlinskim predjelima, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Jutarnja temperatura iznosiće od minus pet do jedan, na jugu od dva do šest, a dnevna od pet do 10, na jugu do 14 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Vjetar će biti slab, sjeverni i sjeveroistočni. 

U većini krajeva danas je bilo pretežno oblačno vrijeme sa kišom, te snijegom na planinama i u višim područjima. 

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus pet stepeni, Han Pijesak minus jedan, Ivan-sedlo nula, Čemerno i Kalinovik jedan, Mrakovica, Mrkonjić Grad i Sokolac dva, Šipovo, Bugojno, Drvar, Jajce i Zenica četiri, Gacko, Bihać, Livno, Sarajevo i Srebrenica pet, Nevesinje, Ribnik, Rudo, Banjaluka, Sanski Most, Tuzla i Zvornik šest stepeni Celzijusovih. 

U Foči, Višegradu, Doboju, Gradačacu i Prijedoru u 13.00 časova izmjereno je sedam stepeni Celzijusovih, u Srpcu osam, Bijeljini 10, Bileći 12, Trebinju 13, Mostaru i Stocu 14, te Neumu 15 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )