FOTO: null

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje promjenjivo oblačno vrijeme sa mjestimično slabim padavinama na istoku.

Ujutro će preovladavati pretežno oblačno, suvo i hladno vrijeme, a tokom dana promjenljivo oblačno sa mjestimično slabim mješovitim padavinama u istočnim predjelima. Jače naoblačenje očekuje se tokom večeri u svim krajevima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Jutarnja temperatura vazduha od minus šest do jedan stepen, na planinama i u višim predjelima oko minus 10, a najviša dnevna vazduha od jedan od šest, u višim predjelima ispod nule. 

Duvaće slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar, a tokom dana biće pojačan u nižim predjelima. 

Slično vrijeme, sa slabim padavinama i nižom temperaturom vazduha, meteorolozi su najavili i za naredne dane. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas u većini krajeva preovladava pretežno oblačno vrijeme, dok je u Hercegovini pretežno sunčano. 

Najniža temperatura vazduha od minus 11 stepeni izmjerena je danas u 13.00 časova na Bjelašnici. 

Na Han Pijesku, na Sokocu, u Mrkonjić Gradu i na Ivan Sedlu bilo je minus šest, na Čemernu i u Šipovu minus pet, u Srebrenici, Sarajevu i Bugojnu minus tri, u Doboju, Gacku i Tuzli minus dva, u Zvorniku, na Mrakovici i u Livnu minus jedan, u Višegradu, Krupi na Uni, Nevesinju, Rudom, Srpcu i Gradačcu nula stepeni. 

U Banjaluci, Bijeljini, Prijedoru, Foči i Novom Gradu u 13.00 časova bio je jedan stepen iznad nule, u Brčkom, Bihaću i Sanskom Mostu dva, u Bileći četiri, u Trebinju šest, u Grudama, Mostaru i Širokom Brijegu sedam i u Neumu osam stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )