FOTO: null

U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH /FBiH/ sutra se očekuje niska oblačnost i magla, dok će na planinama biti sunčanije, saopštili su meteorolozi.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, jutro će biti prohladno i djelimično oblačno, u višim predjelima slab mraz, a na sjeveru i istoku oko rijeka i po kotlinama česta magla. 

Jutranja temperatura biće između minus četiri i jedan, na jugu do pet, a dnevna između nula i pet, na jugu od 10 do 14 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Sokolac minus dva, Sarajevo i Bugojno minus jedan, Mrkonjić Grad i Drinić nula, Foča, Rudo, Goražde, Jajce, Tuzla i Zenica jedan, Čemerno, Banjaluka, Novi Grad, Višegrad, Doboj, Drvar, Bihać, Gradačac i Sanski Most dva, Ribnik, Srbac i Ivan-sedlo tri, te Kalinovik pet stepeni Celzijusovih. 

U Bjelašnici u 13.00 časova izmjereno je šest stepeni, u Han Pijesku i Kupresu sedam, u Gacku devet, Nevesinju i Livnu 10, u Bileći 11, Stocu 12, Mostaru i Neumu 13, te u Trebinju 14 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )