FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje sunčano i stabilno vrijeme. Ujutro će biti pretežno vedro, u kotlinskim predjelima i na visoravnima uz jutarnju maglu, dok će u planinama biti svježe.

Tokom dana očekuje se sunčano i toplo vrijeme, uz mali do umjeren dnevni razvoj oblačnosti, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Duvaće slab, zapadni i sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura biće od dva do osam, na jugu od šest do 12, a dnevna od 17 do 23 stepena Celzijusovih.

U Srpskoj i FBiH danas je bilo pretežno oblačno vrijeme sa kišom u centralnim i istočnim područjima tokom prijepodneva, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zacvoda. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Čemerno šest Kalinovik osam, Han Pijesak devet, Mrakovica, Rudo i Gacko 12, Nevesinje i Foča 13, Drinić, Goražde i Sarajevo 14, Višegrad, Gradačac i Tuzla 15, Mrkonjić Grad, Bugojno i Jajce 16, Novi Grad, Srbac i Livno 17, Ribnik, Bileća, Bihać, Drvar i Sanski Most 18, Zenica 19, Mostar i Stolac 21, a u  Neumu 23 stepena Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )