FOTO: InfoBijeljina

U Centru za kulturu "Semberija" u Bijeljini sutra će biti održano humanitarno veče na kojem će nastupiti i folklorni ansambl iz Rusije, s ciljem prikupljanja pomoći za liječenje Boška Vukovića, bijeljinskog srednjoškolca koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi.

Humanitarno veče organizuju udruženje Srpsko-ruska zajednica "Zavet" i Odjeljenje Panevropskog univerziteta "Apeiron" u Bijeljini. 

Na koncertu u Centru za kulturu od 20.30 časova nastupiće folklorni ansambl "Istoki" iz Moskve, Udruženje guslara "Filip Višnjić" iz Dvorova i Orkestar harmonika iz Ugljevika. 

U programu humanitarne večeri učestvovaće i studenti univerziteta "Apeiron", učenici bijeljinske Gimnazije "Filip Višnjić" i Srednjoškolskog centra "Milutin Milanković" iz Milića. 

Na ulazu u salu Centra za kulturu biće postavljena kutija sa oznakama za prikupljanje pomoći za Boška Vukovića, u koju se može staviti dobrovoljni prilog. 

U srijedu, 5. juna, u prostorijama "Apeirona" s početkom u 19.00 časova biće organizovano veče poezije, posvećeno obilježavanju 220 godina od rođenja ruskog književnika Aleksandra Puškina. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )