FOTO: null

U Republici Srpskoj sutra će preovladati oblačno i hladnije vrijeme uz slab snijeg povremeno, osim u Hercegovini.

Jutarnja temperatura od minus četiri do minus dva, na jugu oko tri, u višim predjelima minus sedam, a najviša dnevna od minus jedan na istoku do pet na sjeverozapadu, na jugu do osam, u višim predjelima minus pet stepena Celzijusova. 

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, jutro će biti hladnije i oblačno uz slab snijeg ponegdje, a na jugu i sjeveroistoku će biti pretežno suvo. 

Tokom dana promenljivo oblačno vrijeme uz slab snijeg povremeno. Padavine će biti češće na istoku, a na sjeveru i zapadu će biti i sunčanih perioda uz slab snijeg samo ponegdje. 

Na jugu Hercegovine suvo i pretežno sunčano. 

Uveče snijeg postepeno jača na istoku, a u noći i na sjeveru i do jutra se očekuje do 5 centimetara novog snijega. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u Hercegovini će sutra biti pretežno vedro, a u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa snijegom tokom jutra. 

Sredinom dana doći će do prestanka padavina, a snijeg će ponovo početi da pada poslije podne s tim što je u nizinama moguća i kiša ili susnježica. 

Vjetar sjeverni i sjeverozapadni, na sjeveru slab, a u ostalim predjelima umjeren, dok će na jugu biti povremeno jaka bura. 

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus osam, Han Pijesak minus dva, Gacko tri, Sarajevo četiri, Tuzla i Nevesinje pet, Bijeljina, Mrkonjić Grad, Zvornik, Livno i Foča šest, Novi Grad i Zenica sedam, Prijedor, Doboj i Srbac osam, Banjaluka, Bileća i Bihać devet, Trebinje i Višegrad 11 i Mostar 12 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )