FOTO: InfoBijeljina

Skupština grada Bijeljina raspravljaće sutra o smanjenju komunalnih taksa, umanjenju cijene boravka djece u vrtiću i subvenciji za prevoz đaka.

“Od važnijih tačaka bih istakao smanjenje cijene za boravak djece u vrtićima od 8 odsto, te subvencionisanja prevoza školske djece u iznosu od 30 KM po učeniku. Takođe će se na dnevnom redu naći nekoliko izvještaja i informacija o radu, planova i programa rada za ovu godinu po pitanju javnih ustanova i preduzeća čiji je osnivač grad. Usvojićemo i neke strateške dokumente koji su važni za naš grad”, najavio je za InfoBijeljina Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine grada Bijeljina. 

Đurđević je dodao da su među 27 predloženih tačaka dnevnog reda i godišnji izvještaj o radu Banje "Dvorovi", preduzeća "Eko-dep", koje gazduje regionalnom sanitarnom deponijom, "Semberskih novina", Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća, Muzeja Semberije i istoimenog Srpskog kulturno-umjetničkog društva.
 
Pred odbornicima će biti i informacija o utrošku sredstava za sport iz gradskog budžeta za prošlu godinu.
 
Sjednicu Skupštine grada Bijeljine koja će biti održana u Centru za kulturu "Semberija" sa početkom u 10.00 časova možete pratiti UŽIVO na YouTube kanalu portala InfoBijeljina, kao i na našim Facebook stranicama.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )