FOTO: printscreen

Sinoć su se u Parizu na suprotnim stranama našli Luis Enrique i Xavi Hernandez. Zanimljivo je bilo kada su se susreli u tunelu prije utakmice.

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona u Parizu su se sinoć sastali PSG i Barselona. Tim iz Španije slavio je nakon preokreta s 3:2.

Xavi Hernandez je tako nadmudrio Luisa Enriquea, bivšeg trenera Barselone koji sada sjedi na klupi tima iz prestonice Francuske.

Prije utakmice vidjelo smo zanimljiv susret njih dvojice u tunelu Parka Prinčeva. Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.


 
Luis Enrique je prema legendi Barselone podigao gard uz osmijeh. Mnogi su na prvu u nevjerici gledali šta se dešava, no brzo su shvatili da je riječ o šali.

Radilo se o srdačnom pozdravu dvojice prijatelja koji su na 90 minuta bili i veliki rivali. Pogledajte kako je to izgledalo.

Podsjetimo, večeras je još jedan španski klub napravio korak ka polufinalu. Atletico Madrid je na Wanda Metropolitanu slavio protiv Borussije Dortmund s 2:1.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )