FOTO: novosti.rs

Snimak pogibije Milenka Pudara iz Banjaluke, koji je u ponedeljak stradao u sudaru "hjundaija" i autobusa kod Mostara šokirao je javnost u regionu

Snimak pogibije Milenka Pudara iz Banjaluke, koji je u ponedeljak stradao u sudaru "hjundaija" i autobusa kod Mostara šokirao je javnost u regionu.

Više od tragedije javnost je šokiralo ponašanje i komentari autora snimka koji se, lišen svake empatije, smijao pogibiji i podrugljivo komentarisao vožnju Pudara, ne čineći ništa da pokuša da spriječi da do tragedije dođe.

Na snimku, koji je objavljen na Jutjubu, autor se kao suvozač vozi iza "hjundaija" i dok snima posprdljivo komentariše kretnje vozila samo nekoliko trenutaka prije nego što je došlo do sudara u kome je Pudar udario u autobus i izgubio život.

- Ili je p`jan ili spava... On ako dođe do prvog tunela... Eno autobusa, uspori malo da ga "bubne" autobus. Bogami makni se od njega. Pusti ga, radije parkiraj, eno ga ode pod autobus. Evo ga, buuum! - komentariše autor snimka.

Ni nakon sudara ne prestaje sa snimanjem već saputniku viče: "To je taj snimak legendo...", nastavljajući da se grohotom smije tragediji. Ne gaseći kameru prilazi smrskanom automobilu i prvo pita: "Jesi li živ jaro", a potom snimajući tijelo govori: "Nije ovaj živ. Ništa od njega. Otkinulo mu glavu".

U javnosti se pojavila informacija da je Pudar radio kao deminer i bolovao od dijabetesa, kao i da je autor snimka uhapšen zbog nepružanja pomoći, što nije potvrđeno ni u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona na čijem području se nesreća dogodila, niti MUP Zeničko-dobojskog kantona u kome je navodno autor snimka nastanjen.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )