FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati sunčano vrijeme sa dnevnom temperaturom od tri do 10 stepeni Celzijusovih.

Jutro je hladno sa mrazom, a na sjeveru i istoku duž riječnih tokova, po kotlinama i na visoravnima ima magle, ponegdje i sa niskom oblačnošću. 

Tokom dana preovladavaće sunčano i ugodno vrijeme. U pojedinim predjelima na sjeveru i istoku magla će se zadržati i tokom dana, pa će biti hladnije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac minus 11, Kupres minus 10, Gacko minus osam, Bjelašnica minus sedam, Livno, Nevesinje i Čemerno minus pet, Bijeljina, Bugojno, Drvar, Zenica minus četiri, Doboj, Ivan-sedlo, Sanski Most, Sarajevo, Srebrenica, Višegrad, Tuzla minus tri, Gradačac, Jajce minus dva, Banjaluka, Bihać, Prijedor, Zvornik minus jedan, Mostar i Trebinje četiri. 

Visina snijega u 7.00 časova iznosila je: Bjelašnica 244 centimetra, Čemerno 75, Kupres 67, Istočni Drvar 45, Mrakovica 43, Ivan-sedlo i Drinić 25, Kneževo 20, Sokolac i Bihać 17 centimetara, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )