FOTO: null

Skupština opštine Ugljevik usvojila je danas izvještaj o izvršenju budžeta za prvu polovinu godine sa suficitom od 78.000 KM.

Rebalansom budžeta povećana su  izdvajanja iz opštinskog budžeta za aktuelna pitanja koja se odnose  na štete izazvane elementarnim nepogodama, kao i izdvajanja za sport.

Načelnik  SO Ugljevik Vasilije Perić najavio je da će Pravilnik za podsticaje u privredi i poljoprivredi biti urađen ponovo, kako bi se ubrzala procedura za ostvarivanje prava korisnika iz ovih kategorija.

Predsjednik SO Ugljevik Đoko Simić, potvrdio  je da je opština Ugljevik već duži vremenski period budžetski stabilna.

“Budžet Ugljevika se realizuje u okvirima planiranog, a određene stavke smo promijenili rebalansom, koje su imale potrebu da se koriguju.”, rekao je Simić.

Odbornici SO Ugljevik prihvatili su prijedlog Odluke o davanju saglasnosti za izvođenje radova na postavljanju vodovodnih instalacija, program jesenje sjetve za 2015. godinu, kao i izvještaje o radu Komunalne policije, te izvještaj o realizaciji plana zajedničke komunalne potrošnje.

Piše : Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )