FOTO: Glas Srpske

Slovenački arbitar Slavko Vinčić biće glavni sudija na meču polufinala Evropskog prvenstva između Španije i Francuske, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA). Njegovi pomoćnici biće Slovenci Tomaž Klančnik i Andraž Kovačič, dok je UEFA za četvrtog sudiju odredila Slovaka Ivana Kružljaka.

U VAR sobi biće Slovenac Nejc Kajtazovic i Italijani Paolo Valeri i Masimilijano Irati. Utakmica između Španije i Francuske biće odigrana u utorak od 21 sat u Minhenu. U drugom polufinalu sastaće se Holandija i Engleska, a ovaj duel je na programu u srijedu od 21 čas u Dortmundu.

Sudija iz Slovenije koji je 2020. godine saslušan kao svjedok, nakon "druženja" sa srpskom starletom Tijanom Ajfon.

Tokom maja 2020. godine, policija je sprovela akciju "Kristal", kada je u jednoj vikendici u Bijeljini privedeno 36 lica, među kojima su se našli i slovenački arbitar, kao i srpska starleta Tijana Ajfon.

Policija je tada u vikendici pronašla drogu, oružje ali i hrpu novca. Kako se navodi, policija je pronašla 10 pištolja, 14 paketića kokaina, tri pancira, na desetine mobilnih telefona i laptopova, ali i 20.000 konvertibilnih maraka u kešu.

Arbitar Slavko Vinčić se branio riječima kako je slučajno dospio tu i da je samo na poslovnom sastanku.

- Prihvatio sam poziv na ručak i to je bila moja najveća greška, žalim zbog toga - rekao je Slavko Vinčić za slovenački list "Večer".

Sudija je nakon informativnog razgvora pušten na slobodu, a Tijana Maksimović (Tijana Ajfon) je nakon priznanja osuđena na godinu dana zatvora zbog organizovanja prostitucije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )