FOTO: politika.co.rs

Na svašta smo navikli. Svašta smo vidjeli na raznim terenima širom svijeta, ali, već drugi put u Srbiji vidjeli smo kako sudija pokazuje crveni karton pomoćniku.

U Velikom Orašju, na utakmici šestog kola Druge kadetske lige Podunavsko - šumadijske grupe između Mladog borca i Rudara iz Stamnice pobijedili su gosti 2:1 uz propušten penal.

I ništa tu ne bi bilo ni čudno ni neobično, ali priča koju u petak donosi Sportski žurnal zausta je za rubriku “vjerovali ili ne”. Glavni sudija pokazao je crveni karton svom pomoćniku.

Meč o kome će, sasvim smo sigurni, u nekom trenutku pričati svi redom, sudili su Predrag Kotorčević iz Velike Plane kao glavni sudija i Marko Milutinović i Danijel Militinović oba iz Smederevske Planke. Delegat je bio Bojan Hadžić iz Lozovika. Svi su sa liste službenih lica podunavsko - šumadijske zone. Postoji i napomena da dvojica pomoćnika nisu u srodstvu. Vidjećete u nastavku teksta zašto je to važno.

Detalj koji je obilježio meč dogodio se u 72. minutu. Glavni sudija Kotorčević pokazao je u tom trenutku crveni karton svom pomoćniku Danijelu Milutinoviću koji je nakon kraće rasprave sa glavnim sudijom napustio teren.

I tu nije bio kraj. Marko Milutinović je nakon toga otišao kod delegata Hadžića i, solidarišući se sa svojim kolegom, napustio teren. Smatrao je da su razlozi za crveni karton lične prirode i nije dalje želio da sudi meč.

Kotorčević je meč do kraja sudio sam.

Sudijsku trojku stigla je i kazna. Ogranak Fudbalskog saveza zadužen za fudbal u zapadnim regionima suspendovao je svu trojicu sudija na četiri mjeseca.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )