FOTO: null

U Okružnom sudu u Bijeljini u petak je nastavljeno suđenje Rokiju Hidanoviću (23), optuženom za pokušaj ubistva Bijeljinca Alena Šuberta (42), koji se ranije zvao Izet Beganović i koji trenutno živi u Njemačkoj.

U masovnoj tuči ispred restorana “Semberski salaš”, koja se dogodila 9. avgusta ove godine, učestvovalo je dvadesetak osoba.

Hidanović je ranio Šuberta u predjelu grudi. Šubert je izjavio da je u restoran “Semberski salaš” došao sa svojim sinom, bratom Muhom Beganovićem i njegovim sinom.

– Prije nego što smo ušli u restoran, naišao je Arif Štrošajn (54) s Elvirom Husićem (34) te je moj brat upitao Elvira Husića zašto tuče žene, moju ženu i moju snahu. Oni su tada naletjeli na nas i nastala je masovna tuča – ispričao je Šubert, izjavivši da je u jednom trenutku iz pravca bazena izletio Roki Hidanović i počeo pucati prema njima.

Vidak Simić, vještak medicinske struke, naveo je da je ispaljeno više hitaca, jer je nakon pucnjave pronađeno osam čahura ispred restorana i klupe. Vaska Drašković, neuropsihijatar, izjavila je da je u trenutku pucnjave optuženi reagovao impulsivno, kako, inače, reaguju osobe sa poremećajem u ponašanju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )