FOTO: null

Sud BiH ublažio je mjeru kućnog pritvora za Slobodana Pavlovića i ostalih troje osumnjičenih u aferi „Pavlović banka“, izjavio je danas Bojan Stojanović stručni saradnik Advokatske kancelarije „Stojanović“.

Stojanović kaže da je prvostepeno rješenje o kućnom pritvoru promijenjeno i sada je umjesto kućnog pritvora, Slobodanu Pavloviću, vlasniku Pavlović banke, te Ljiljani Garić, Petru Laziću i Blagi Blagojeviću, službenicima ove banke, omogućeno pravo kretanja na teritoriji grada Bijeljina.

„Na snazi je još uvijek ostala zabrana sastajanja i kontaktiranja sa drugim osobama, kao i obavezno javljanje nadležnim policijskim organima“, kaže Bojan Stojanović dodajući da su već uložili žalbu na ovaj dio odluke Suda BiH.

Novo rješenje je doneseno nakon dvomjesečnog kućnog pritvora, koji nije podrazumijevao mogućnost kretanja.

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) uhapsili su 11. februara, po nalogu Tužilaštva BiH Slobodana Pavlovića i još troje službenika Pavlović banke zbog sumnje da su počinili krivično djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi sa poslovanjem ove banke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )