FOTO: null

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizovaće u Bijeljini u subotu, 27. decembra, veče kulture, u okviru obilježavanja 68 godina rada ove visokoškolske ustanove i 20 godina od obnavljanja rada u proteklom ratu.

Veče kulture biće održano u Centru za visoko obrazovanje u Bijeljini, gdje će 12 članova Besjedničke sekcije ovog fakulteta govoriti svoje besjede, takmičeći se za jednu od tri nagrade. 

Veče kulture održava se već četvrtu godinu, a svake godine okuplja veliki broj zvanica iz akademske, stručne i šire javnosti. 

Tokom manifestacije biće predstavljena monografija "Justinijanova Digesta" /deveta knjiga/, prevod sa latinskog na srpski jezik, autora Samira Aličića, profesora Pravnog fakulteta na predmetu Rimsko pravo.

Pravni fakultet, sa sjedištem na Palama, već 15 godina upisuje studente na studijski program i u Odjeljenju u Bijeljini, gdje danas studira približno polovina od ukupnog broja studenata tog fakulteta. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )